30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

EMEKLİLER DERNEĞİ’NDEN KÜLCÜ’YE ZİYARET

13 Aralık 2012 Perşembe

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Emeklilerle yakından ilgilenen Başkan Külcü, emeklilerden gelen talep ve istekleri belediyenin ilgili birimlerine anında telefon ile ileterek, çözüm konusunda çalışma yapılmasını istedi.

Dernek Başkanı Hıdır Kınıklı, halk otobüslerinden emeklilerin indirimli yararlanması, su faturalarının emeklilerin maaş aldığı tarihlere göre yeniden ayarlanması, ilçelerde yapacakları üye yazımlarında kendilerine yardımcı olunması, Çanakkale ve Urfa`ya gezi düzenlenmesi gibi isteklerde bulundu. Emeklilerin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla Belediye öncülüğünde emeklilere yönelik bir konser düzenlenmesini de isteyen Dernek Başkanı Hıdır Kınıklı, Çorum Belediyesi`nin bu zamana kadar kendilerine vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Çanakkale ve Urfa Gezisi ile emeklilere yönelik bir konser düzenlenmesi için Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan`a talimat verdi. Başkan Külcü, emeklilerden gelen diğer talepleri de en kısa sürede değerlendirerek, bu taleplere de olumlu yanıt vermek adına gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.