Emek Caddesi’nin asfaltı tamamlandı

6 Eylül 2013 Cuma

Belediyemiz, Emek Caddesi’nin asfaltını tamamladı. Belediye, cadde üzerinde öncelikle içme suyu abone bağlantılarını yeniledi. Caddenin zemininin kazı ve dolgu çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte asfalt çalışmaları da kısa sürede tamamlandı.

Yaklaşık 1.000 metre uzunluğundaki Emek Caddesi’ne 3.500 tona yakın asfalt döktüklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Emek Caddesi’nde yapılan çalışmaların alt yapısı ile birlikte 550 bin TL’ye mal olduğunu belirtti. Külcü, “Trafik yoğunluğu bakımından büyük bir öneme sahip olan Emek Caddesi’ni bir an önce trafiğe açmak için asfaltlama çalışmalarımızı büyük bir hızla tamamladık. Bölge sakinlerine ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Şehrin tüm bölgelerinde olduğu gibi Emek Caddesi’nde yaptıkları asfalt çalışmaları nedeniyle Çorum halkına teşekkür eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlamak için yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ifade ederek “Emek Caddesi’ndeki asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çorum modern bir caddeye daha kavuşmuş oldu.” dedi.