Ekrem Erdem, Akşemsettin Cami’deki çalışmaları inceledi

26 Temmuz 2014 Cumartesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı-ARGE Başkanı Ekrem Erdem, Akşemsettin Camii`nde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse`nin de katıldığı gezide, Ekrem Erdem ince işçiliği devam eden Akşemsettin Camii`ni çok beğendi.

Camide yapılan çalışmalar hakkında Ekrem Erdem`e bilgi veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, cami inşaatının Belediye tarafından tamamlanacağını belirtti. Çorum Belediyesi olarak şehirdeki tüm cami, Kur`an Kursu gibi ibadethanelere gerekli yardımları yaptıklarını söyleyen Külcü, Akşemsettin Camii`nin inşaatını kısa sürede tamamlayarak ibadete açacaklarını kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı-ARGE Başkanı Ekrem Erdem de yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hıdırlık ve Akşemsettin Camii`ndeki abdesthane ve helaları da inceleyen Ekrem Erdem, “Yapılan çalışmalar fevkalade önemli çalışmalar. Örnek olması gereken çalışmalar. Böylesine önemli çalışmalar için Belediye Başkanımızın şahsında tüm Belediye çalışanlarını kutluyorum”; dedi.

Ekrem Erdem ve beraberindekiler daha sonra Hıdırlık`a geçerek sahabe türbelerini ziyaret ederek dua ettiler. Erdem, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Murat Demirezen`in kabri başında da dua etti.