Eğitimci-Yazar Çamlıca Çorum'a geliyor

5 Mart 2015 Perşembe

Çorum Belediyesi ve Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği programdaEğitimci-Yazar Sait Çamlıca okurlarıyla buluşacak.Eğitimci-Yazar Çamlıca, 5 Mart Perşembe Günü saat 13.00’da Devlet Tiyatro Salonu’ndagerçekleştirilecek olan konferansta ,”Zararlı Alışkanlıklara Karşı Aile Kalkanı”konulu bir konuşma yapacak.Çamlıca’nın eserleriyle gençlere yol gösteren değerli bir yazar olduğuna vurgu yapan Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, tüm Çorumluları bu özel programa katılmaya davet etti.