Ecertaş'tan Başkan Külcü'ye ziyaret

7 Nisan 2016 Perşembe

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Melih Ecertaş, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ünal Yıldırım ile birlikte ilk olarak Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`de, “;İl başkanımızla beraber sizi bir programda ağırlayalım. Bütün gençlik başkanları olur herhangi bir kademe olur Çorum`da bir program yapalım”; dedi.

Ecertaş ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, AK Parti Gençlik Kollarının 1.7 milyon üyesi olduğunu belirterek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hattuşaş ve Alacahöyük`ü görmek istediğini fakat zamanlarının kısıtlı olduğu için uğrayamadıklarını da söyleyen Ecertaş, bir sonraki gençlik kolları istişare toplantısını Çorum`da yapmak istediklerini ifade etti.