Ecdadımızın şerefli torunları tarih yazıyor

22 Temmuz 2016 Cuma

Çorum halkı darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Türkiye’nin yaşadığı en kanlı darbe girişiminin altıncı gecesinde, Ticaret Sanayi Odası, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, Ziraat Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte, Hürriyet Meydanı’na çıkarak darbe girişimini protesto ettiler.

Hürriyet Meydanı`na kurulan sahnede sırasıyla TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü birer konuşma yaptı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, vatandaşların bir kahramanlık destanı ortaya koyduklarını dile getirerek, “Bir kahramanlık hikayesi ortaya koyuyorsunuz. Sizden sonraki nesillerin göğüslerini kabarta kabarta evlatlarına anlatacakları bir şan ve şeref hikayesi yazıyorsunuz. Rabbim sizlerden razı olsun. Dün ecdadımız bir tarih yazdı, bugün de onun evlatları, torunları yeni bir tarih yazıyor.Hainler her türlü planı yapmışlar ama en güzel planı yapanı hesaba katmamışlar. Her türlü tuzağı kurmuşlar ama en güzel tuzak kurucuyu hesaba katmamışlar. Milletin ekiniyle, ekmeğiyle hayır paralarıyla millete atacakları kurşunun hesabını yapmışlar. Allah zalimlere fırsat vermedi.”;dedi.