21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

DÜZCELİ MEHMET İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI

30 Kasım 2011 Çarşamba

Belediyemiz kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Düzceli Mehmet oyunu izleyenlerin beğenisini kazandı. İki oyunla Çorumluların beğenisine sunulan oyunda eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin başrol oynadı.

Tiyatroyu izlemek için önceden gelen vatandaşlar salonu doldurdu. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda davetlinin izlediği Düzceli Mehmet adlı oyunu izleyenler oldukça duygulu anlar yaşadı. Işık ve ses efektlerinin yoğun olarak kullanıldığı oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Oyunun sonunda bir konuşma yapan Yaşar Alptekin Çorum`da bulunmaktan mutlu olduğunu, gördüğü ilgi karşısında oldukça duygulandığını ve tekrar Çorum`da gelmek istediğini belirtti.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de, tiyatro oyuncuları adına Yaşar Alptekin`e çiçek takdim etti.