Duyarlı vatandaş bulduğu parayı zabıtaya teslim etti

8 Mayıs 2020 Cuma

Yolda bulduğu 810 Euro’yu Zabıta Müdürlüğüne teslim eden duyarlı vatandaş takdir topladı.

İsminin gizli tutulmasını isteyen bir vatandaş, Buharaevler Mahallesi 5. Cadde üzerinde 810 Euro para buldu. Bulduğu parayı belediyemizin Zabıta Müdürlüğü’ne teslim eden duyarlı vatandaşın bu davranışı büyük takdir toplarken, zabıta ekipleri paranın sahibi Özgür Öğretir’e kısa süre içerisinde ulaştı ve kendisine teslim edildi. Kaybettiği parasını teslim alan Özgür Öğretir, “Olayın şaşkınlığı içerisindeyim. Bu tür olayları televizyonlarda hep görürdük ama bize şaka gibi gelirdi. Aynı duruma kendimiz de düşünce anladık ki Türk Milletinde insanlık gerçekten ölmemiş. Parayı bularak belediyeye teslim eden duyarlı kardeşimize ve emeği geçen zabıta ekiplerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Duyarlı vatandaş bulduğu parayı zabıtaya teslim etti