Dursun Ali Erzincanlı’dan Şeb-i Arus

21 Aralık 2015 Pazartesi

Belediyemiz, Hz. Mevlana`nın 742. vuslat yıldönümünde, Üniversiteli Aktif Gençler ve Akademik Araştırmalar Topluluğu üyeleri ile birlikte Şeb-i Arus programı düzenledi.

Yiğit Can Ölmezcan`ın ney dinletisi ve Grup Sufi Devran`ın gösterisi ile başlayan programda ünlü şair ve yorumcu Dursun Ali Erzincanlı, Peygamber Efendimiz`in hayatından bilgiler aktardı. Okuduğu birbirinden güzel şiirlerini o eşsiz yorumuyla bütünleştiren Erzincanlı, “Hz. Mevlana burada olsa O da bu gecede alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizi konuştuğumuz için çok sevinirdi.”; dedi.

Çorum Devlet Tiyatro Salonu`nda düzenlenen programa Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İl Başkan Vekili Av. İsmail Yağbat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç, Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yağmur Çırak, öğrenciler ve çok sayıda izleyici katıldı.