22°C parçalı bulutlu

22°C parçalı bulutlu

DSİ'den Başkan Külcü'ye veda ve hoş geldin ziyareti

14 Eylül 2015 Pazartesi

Devlet Su İşleri Eskişehir Bölge Müdür Yardımcılığı`na atanan 54.Şube Müdürü İlker Arslan ile yerine atanan Murat Şerbetçi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

DSİ 54.Şube Müdürü iken Eskişehir Bölge Müdür Yardımcısı olan İlker Arslan ziyarette yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi ile ortaklaşa çok güzel çalışmalar yaptıklarını ifade ederek Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

Isparta DSİ İşletme Bakım Şube Müdürü iken Çorum DSİ 54. Şube Müdürlüğü’ne atanan Murat Şerbetçi de Çorum`daki su ile ilgili projeler için Çorum Belediyesi ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Arslan’a yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı işlemeli cam vazo hediye etti.