Dr. İlhan Gürel Caddesi’ne yeni yüz

2 Nisan 2013 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Dr. İlhan Gürel Caddesi üzerinde uygulanacak yeni imar çalışmasının 3 boyutlu görselini meclis üyelerine sundu.

Sinevizyon gösterisi ile sunulan görüntünün, proje üzerindeki tüm ayrıntıların birebir aynı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yeni Çorum projesinin tanıtımı öncesinde söz konusu alanda yapılan çalışmaları meclis üyeleriyle paylaşmak istediğini bildirdi.

Çevre Yolu`ndan Binevler istikametine giderken Dr. İlhan Gürel Caddesi`nin sağında bulunan bölümde yapılacak olan inşaat çalışmaları ilgiyle izlendi.