Doğru yerde siyaset yapıyor olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz

18 Aralık 2013 Çarşamba

AK Parti İl Kadın Kolları yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün`ün başkanlığında gerçekleşen ziyarete kadınlar tam kadro katıldı. Arife Betül Gülgün, ziyarette yaptığı konuşmada yeni dönemde de Başkan Külcü ve ekibine başarı dileklerini iletti.

Yerelde hizmet etmenin daha fazla fedakar olmayı gerektirdiğini, genelde hizmet etmekten daha zor olduğunu söyledi. İnsani ilişkilerin yerelde biraz daha iç içe geçmiş durumda olduğunu belirten Gülgün, “Biz bu süreçte de AK Parti İl Kadın Kolları olarak teşkilatımızla birlikte seçimden önce ve seçimden sonra tüm yerel politikalarda gücümüzün yettiği yere kadar desteğe hazırız”; dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları olarak sadece seçim zamanlarında çalışan bir ekip olmadıklarını ifade eden Gülgün, “Bu zamana kadar koordineli bir çalışmamız vardı. Bundan sonra da bu çalışmamızı devam ettireceğiz. Kendi yükselttiğimiz bir çıta var. O çıtanın üzerine çıkmamız gerekiyor. Bunun için de daha fazla gayret göstermemiz gerektiğini biliyoruz. Bizler bu davaya gönül veren insanlarız. 21. yüzyılın Nene Hatunları AK Parti`nin arkasında, başbakana umut veriyor. Başbakana ve bu davaya omurga oluyor. Bizler de o ekibin Çorum kanadı olarak size desteğe, sizinle birlikte omurgalı bir yürüyüşe dik, dürüst ve sadece hizmet aşkıyla devam eden bu yolda yürümenize destek olmak için bugün buradayız”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de AK Parti kurulduğu günden itibaren sürekli olarak AK Parti teşkilatı içerisinde yer aldığını ve teşkilattan hep destek gördüğünü söyledi. Teşkilattaki sahiplenmenin ve desteğin çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Önümüzdeki aylarda 5 yıllık dönemi tamamlamış olacağız. Yapmış olduğumuz değerlendirmelerimizde, genel merkezimizin ve bizim dışımızdaki insanların yapmış olduğu değerlendirmelerde de Çorum Belediyesi`nin çalışmalarının geçmişle kıyaslanamayacak derecede ileriye taşındığı görünmektedir. Halkımız bunu bir hakkın teslimi olarak söylüyor. Genel merkezimizin değerlendirmelerini yaparken masa başında yapmadığını, halkın sesine gerçekten kulak verdiğini, millete çevrilmiş doğru alıcılarla çalıştıklarını görmüş oluyoruz. Doğru yerde siyaset yapıyor olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz”; dedi.

Cumhuriyet kurulduğundan beri pek çok partinin kurulduğunu dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Halkıyla bu derece birleşmiş, bütünleşmiş, kaynaşmış bir tepe yönetimi ve tepe yönetimle ve halkla kaynaşmış ara kademe ilk defa AK Parti`de hayat buldu. Bu hepimiz için bir şanstır. Böyle bir yerde siyaset yapıyor olmaktan dolayı da Sayın Başbakanımıza şükran borcumuz olmalı”; diye söyledi.