20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

DOÇ. DR. TURGAY GÜNDÜZ SEMİNER VERECEK

9 Mart 2012 Cuma

Belediyemiz Aile Eğitim Merkezi`nin eğitim faaliyetleri arasında yer alan “Ailemi Kuruyorum”; projesi bugün yapılacak olan seminerle birlikte sona erecek.

Ergenlik dönemini tamamlayarak yetişkin olmuş ve aile kurma yolunda ilerleyen birey ve ailelerin, evlilik öncesinde eş seçiminden, aile mutluluğuna; doğum öncesi dönemden, çocuk eğitimine kadar daha bilinçli hale getirmek amacıyla başlatılan proje, bugün yapılacak olan 12-18 yaş dönemindeki gençlerin psikolojik eğitimi konulu seminerle birlikte sona erecek. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turgay Gündüz tarafından verilecek olan seminer 10 Mart 2012 Cumartesi günü Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu`nda saat 13.30`da başlayacak.