Diyanet Sen'den Başkan Külcü'ye teşekkür ziyareti

12 Ocak 2015 Pazartesi

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız ve ekibi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Başkan Külcü’ye cami, mescit, Kur’an Kursu ve abdesthane gibi yerleri yaptırdığı ve camilere gösterdiği ilgi nedeniyle imamlar ve cemaati adına teşekkür eden Diyanet Sen Şube Başkanı Ali Yıldız, bu tür yardımların devam etmesi temennisinde bulundu. Belediyenin ayrım gözetmeksizin toplumun tüm kesimlerine hizmet ettiğini söyleyen Yıldız, “Belediyemiz camilerimizin temizliğine de büyük önem veriyor, camilerimizi temizliyor. Tertemiz abdesthaneler cemaatimizin yüzünü güldürüyor.” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirlerine yeni dönem projeleri hakkında bilgiler verdi.Mahalle camileri ile mahalle Kur’an Kurslarını yeni dönemde hayata geçireceklerini söyleyen Külcü, “Belediyemiz Akşemseddin Camii’nde çalışmalarını sürdürüyor. Ulucami ve Hıdırlık abdesthane ve tuvaletlerini vatandaşlarımız çok beğendi.Onların memnuniyeti bizleri gayrete getiriyor.” dedi.

Ziyarette Diyanet-Sen Başkan Vekili Cavit Çakal ve Başkan Yardımcıları Zeki Kambur, İsmail Şanal, Murat Küyük, Abdulkadir Tural, Celal Göker ile Diyanet-Sen Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Daşdelen de hazır bulundu.