Diyanet-Sen’den Başkan Külcü’ye ziyaret

9 Nisan 2013 Salı

Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Cavit Çakal, Zeki Kambur, İsmail Şanal, İlyas Şimşek ve Murat Küyük Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız, “Çorum`a güzel hizmetler yapan, camilerimize gerekli ehemmiyeti veren, camilerimizin düzenlemelerine katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz”; dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, din görevlilerinin toplumun daha yaşanılabilir hale gelmesi için önemli görevler üstlendiklerini belirterek görevlerinde başarılar diledi.