Din-Bir-Sen'den Zeki Gül'e ziyaret

24 Mayıs 2016 Salı

Din-Bir-Sen Özerk Diyanet Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkanı Yusuf Özdemir, beraberindeki heyetle Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Yusuf Özdemir ziyarette yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi’nin camilere, Kur’an kurslarına yönelik çalışmaları ile Türkiye’de adından söz ettiren bir belediye olduğunu söyledi. Çorum’da yapılan çalışmaları gezdiklerini belirten Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve çalışma arkadaşlarına bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.

Ziyarette Din-Bir-Sen Ankara İl Başkanı Veli Ekin, Din-Bir-Sen Çorum İl Başkanı Mimar Sinan Camii İmam Hatibi Mustafa Göncü, Organize Camii İmam Hatibi Arslan Celep, Kulaksız Camii Görevlisi Mustafa Kuzyakoz, Çorum İl Müftülüğü Teknikeri Din-Bir-Sen Sosyal İşler Şefi Hakkı Özkaya da hazır bulundu.