''Destan 1915'' büyük ilgi gördü

24 Mart 2015 Salı

Belediyemiz tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen “Destan 1915”; adlı sahne gösterisi izleyenleri duygulandırdı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Kır, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve davetlilerin salonu tamamen doldurduğu tiyatro gösterisinde görsel ve ses efektleri ile hazırlanmış gösteri izleyenler tarafından oldukça beğenildi.

Çanakkale Zaferi`nin 100. Yılı anısına hazırlanan ve yaklaşık bir saat süren oyunun yönetmenliğini İshak 2. Tekgül yaptı.

Gösterinin sonunda uzun süre ayakta alkışlanan tiyatro oyuncularından Erdinç Öcal`a Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, günün anısına çiçek takdim etti.