18°C parçalı bulutlu

18°C parçalı bulutlu

Depremzede çocuklar, festivalde gönüllerince eğlendi

7 Mayıs 2023 Pazar

Çorum Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından düzenlenen “Çocukfest” etkinlikleri Çorumlu Obası Gençlik Merkezinde yapıldı. 6 Şubatta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremden etkilenen çocukların katıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenme imkânı buldu.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Murat Erdem’in de katıldığı etkinlik, aynı zamanda şehrimizde misafir olan çocuklarla Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler buluştu.

Foto Galeri

Depremzede çocuklar, festivalde gönüllerince eğlendi Depremzede çocuklar, festivalde gönüllerince eğlendi Depremzede çocuklar, festivalde gönüllerince eğlendi Depremzede çocuklar, festivalde gönüllerince eğlendi Depremzede çocuklar, festivalde gönüllerince eğlendi