23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

Defterdardan Başkan Gül’e ziyaret

27 Şubat 2019 Çarşamba

Çorum Defterdarı Durak Sercan beraberinde Vergi Dairesi Müdürü İsrafil Sezgin ve Gelir Müdürü Ali Rıza Gülay’la birlikte Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “vergi vermek bir vatandaşlık, yurttaşlık görevidir. Çorum Belediyesi olarak toplanan vergiler ile altyapı çalışmaları, yollar, kültür merkezleri, spor salonları, sosyal belediyecilik gibi birçok alanda kullanarak hizmet ve yatırım olarak halkımıza geri dönüşünü sağlıyoruz. 30. Vergi Haftasını kutluyor, vergilerini tam ve zamanında ödeyerek ülkemizin gelişmesine,  kalkınmasına katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

30’uncu Vergi Haftası kapsamında vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması için çeşitli etkinlikler ve bilinçlendirme çalışmaları yürüttüklerini söyleyen Çorum Defterdarı Durak Sercan, aynı zamanda kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulmasının da amaçlandığını ifade etti.