DAVUT GÜNEY’DEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

6 Nisan 2012 Cuma

Tapu Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Davut Güney, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti. Hizmet içi eğitim seminerleri için Çorum`a gelen Güney, beraberinde İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Ali Adak, Kadastro Daire Başkanı Abdullah Burak Keser ve İl Tapu Müdürü Nurettin Buyruk ile gerçekleştirdiği ziyarette Bayat ve İskilip ilçelerinde bulunan Tapu Kadastro Müdürlüklerinde yapılan modernize çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Bayat ve İskilip Tapu Kadastro Müdürlüklerinin modernize edilmiş yeni binalarını hizmete açtıklarını ve Çorum`da yapılan hizmet içi eğitim seminerleriyle de personelin bilgilendirileceğini vurgulayan Davut Güney, Başkan Külcü`ye çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek eğitim programlarının Çorum`da yapılıyor olmasının Çorum`un tanıtımı ve gelişmesi adına çok önemli olduğunu belirtti. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü taşra birimlerinin verdiği hizmetlerin farkında olduklarını vurgulayan Başkan Külcü, “Belediyemizin modern şehircilik anlamında ürettiği projelerde tapu ve kadastro birimlerinden faydalanıyoruz”; dedi.

Tapu Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Davut Güney Başkan Külcü`ye Osmanlı Dönemi Tapu Müze`sinden olan Osmanlı Tuğralı bir tablo hediye etti.