32°C parçalı bulutlu

32°C parçalı bulutlu

DAVUT GÜLOĞLU COŞTURDU

11 Temmuz 2011 Pazartesi

31. Uluslararası Çorum Hitit Fuarı ve Festivali`nde Çorum`da Davut Güloğlu coşkusu yaşandı.

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu Hitit Fuar ve Festivali nedeniyle Belediyemiz tarafından düzenlenen halk konserinde sahne aldı.Fuar alanındaki coşku Davut Güloğlu`nun sahneye çıkmasıyla doruğa tırmandı. Konser alanını dolduran Çorumlular hep birlikte Güloğlu`nun türkülerine eşlik ettiler.

Karadeniz`in Ricky Martin`i olarak adlandırılan Davut Güloğlu fuar alanında verdiği konserde hem coştu, hem coşturdu. Davut Güloğlu, seslendirdiği hareketli şarkılar ile sevenlerini coştururken, romantik şarkıları ile duygu dolu anlar yaşattı.

Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, ünlü sanatçıya Çorum Leblebisi ile plaket takdim etti.