23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a Turizm dosyası

26 Şubat 2019 Salı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Çorum ziyaretinde talep ettiği, Çorum turizminin gelişmesi için yapılması gereken çalışmaları içeren brifing dosyasını Belediye Başkanı Zeki Gül takdim etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Yozgat programına katıldık. Cumhurbaşkanı Yardımcımızın Çorum ziyaretinde talep ettiği, “şehrimizde turizmin gelişmesi” için yapılması gereken çalışmaları içeren brifing dosyasını kendilerine takdim ettik. Şehrimize göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.