23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Belediyemizi ziyaret etti

13 Şubat 2019 Çarşamba

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında geldiği Çorum’da belediyemizi ziyaret etti.

Ak Parti’nin Abide Meydanında düzenlediği mitingde Çorumlulara hitap eden Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan mitingin ardından Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediyeye gelişinde Belediye Başkanı Zeki Gül tarafından çiçekle karşılanan Erdoğan, Belediye önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra makama geçerek belediye özel defterini imzaladı. Belediye Başkanı Zeki Gül’den belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Erdoğan Başkan Gül’e çini tabak hediye etti.

Foto Galeri