27°C kapalı

27°C kapalı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Belediyeden sıcak karşılama.

4 Haziran 2010 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ü belediye ziyaretinde Başkan Muzaffer Külcü ile Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya, Zeki Gül, Alper Zahir, Turan Candan ile Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri karşıladı.

Meydana mehter marşı eşliğinde gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, vatandaşların sevgi gösterilerine karşılık verdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, konuşmasında birlik ve bütünlük mesajları verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çorum’un Anadolu’da çalışkanlığı ve becerisiyle örnek bir kent olduğunu söyledi. Çorum sanayisinin sadece kente değil Türkiye ve dünyaya yönelik üretim yaptığını da belirten Gül, kentin gösterdiği gelişimin kendisini mutlu ettiğini kaydetti.

“Birbirinizi sevin, birbirinize saygı gösterin, birbirinizle dayanışma içinde olun”; diyerek vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, farklılıkların zenginlik olduğunu ifade etti.

Gül, “Aranıza fitne, fesat girmemeli. Bizi en çok yaralayan bu olur. Sizden beklentim dayanışmayı, kardeşliği artırmanızdır. Ne kadar saygı, sevgi, muhabbet olursa her şey o kadar güzel olacak. Biz böyle olunca aramıza fitne, fesat sokmak isteyenler başarılı olamayacak” diye konuştu.

Türkiye’nin bugün, bundan 10-20 yıl öncesine göre daha iyi durumda olduğunu, gelecekte ise bugünden daha iyi olacağını belirten Cumhurbaşkanı Gül, “Eksiklikler varsa tabii ki giderilecektir. Başta hükümet olmak üzere herkesin görevi size hizmet etmektir. Daha iyi gelecek için çok çalışmamız gerekiyor. Benden başlayarak herkes gece gündüz çalışacak. Herkes yaptığı işi en iyi şekilde yapacak.” diye konuştu.

Halka hitabının ardından Çorum Belediye Başkanlığını ziyaret eden Gül, Belediye önünde Başkan Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Birim Müdürleri ve Savaş gazileri tarafından karşılandı.

Belediye ziyaretinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`e Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından yerel hizmetlerle ilgili brifing verildi.

Bilgilendirmenin ardından Belediye Başkanı Külcü, Cumhurbaşkanı Gül’e ibrik hediye etti. Cumhurbaşkanı Gül de Külcü’ye, gülümseyerek, “Leblebi vermeyecek misiniz?” diye sordu. Leblebinin çok sayıda çeşidinin yapıldığını ifade eden Gül, “Pazarlama böyle bir şey”; şeklinde konuştu.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız…