32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

CUMARTESİ PAZARI’NA PARK TALEBİNE DUYARSIZ KALMADIK

5 Aralık 2012 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eski Cumartesi Pazarı alanına yapılan park ile ilgili de açıklamada bulundu. “Gerek bölge halkı gerek sivil toplum örgütleri gerekse değişik siyasiler tarafından en çok dile getirilen taleplerden birisinin Cumartesi Pazarı yerine bir park yapılması idi”; ifadelerini kullanan Külcü, yıllardır konuşulan ama adım atılmayan bu talebe karşı da duyarsız kalmadıklarını dile getirdi.

Külcü, “Her mahallemize gösterdiğimiz hassasiyeti burada da göstererek çalışmaklara başladık”; diyerek, Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde kalan bu alanda projeyi hazırlayarak inşaata başladıklarını ifade etti.

Külcü, “Yıllardır bölge halkının park yapılmasını istediği eski Cumartesi Pazarı yerine kameriyelerin, dairesel pergolaların, süs havuzlarının, EPDM koşu parkurunun, fitness ve çocuk oyun gruplarının yer alacağı parkımız bölgenin park ihtiyacına cevap verecektir. Bu parkın içerisine inşa edeceğimiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezimiz de mahalledeki hanım kardeşlerimize ve gençlerimize hizmet edecek”; dedi.