31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

CUMARTESİ PAZARI’NA KADIN KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ

4 Eylül 2012 Salı

Belediyemiz, park ihalesini bir süre önce tamamladığı eski Cumartesi Pazarı alanına Kadın Kültür Sanat Merkezi de yapacak.

Eylül ayı Belediye Meclis toplantısında konuyla olarak Meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kadın Kültür Sanat Merkezi ihalesinin bu ay sonuna kadar tamamlanmasını planladıklarını ifade etti.

Kadın Kültür Sanat Merkezi projenin, mevcut park ihalesinden ayrı olduğunu ancak her iki çalışmayı da eş zamanlı olarak tamamlayacaklarını vurgulayan Başkan Külcü, “Eski Cumartesi Pazarı yerinde yapacağımız park düzenlemesiyle birlikte Kadın Kültür Sanat Merkezi de yapacağız. Belediye olarak Eski Cumartesi Pazarı yeri dışında Çorum`da 6 ayrı noktaya Kadın Kültür Sanat Merkezi yapmayı planlıyoruz. Eski Cumartesi Pazarı yerine yapacağımız Kadın Kültür Sanat Merkezi bu anlamda Çorum`da bir ilk olacak. Eski Cumartesi Pazarı`ndaki yapacağımız her iki çalışmayı da önümüzdeki yıldan itibaren halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz”; dedi.