Çubukçu'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

7 Ağustos 2014 Perşembe

AK Parti Çorum Gençlik Kolları’nın davetlisi olarak Çorum’a gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu ile beraberinde,  AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar ve partili gençler katıldı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu ziyarette yaptığı konuşmada, “10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Yeni Türkiye hedefine yorulmadan, bıkmadan, yılmadan ilerlemek için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir marka olduğunu söyleyerek, bu marka lidere sahip çıkmalıyız” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Türkiye’nin on yılı aşkın bir süredir yakaladığı güç, bütün vatandaşlarımıza ve şehirlerimize yansıyor. Bütün ülke yeniden inşa ediliyor.  Cumhuriyetimiz 100’ü yılına bölgesinde lider bir ülke olarak giriyor. 10 ağustos Yeni Türkiye’nin ve köklü medeniyetimizin 21’nci yüzyıla ilanı olacaktır. bütün kadrolarımızla, halkımızla birlik ve beraberlik içinde yakaladığımız bu gelişimi daha ileri taşımak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Ziyaret sonunda,  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu, Hürriyet Meydanında bulunan AK Parti Çorum Gençlik Kolları tarafından kurulan Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın standını ziyaret etti.