ÇOSİAD’IN YENİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

9 Nisan 2012 Pazartesi

Çorum Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneği (ÇOSİAD) yeni yönetim kurulu Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karadayı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan ÇOSİAD eski başkanı Bülent Onur, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu`nun bir telefonla Çorum sanayicisinin işini hallettiğini vurguladı. Bülent Onur Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yle çalışmaktan da son derece mutlu olduklarını ve Başkan Külcü`nün hiç olmayacak işleri olur yöne çevirdiğini kaydetti. Onur, “Siyasilerimizin bölgemize çok büyük katkıları oldu. Özellikle Salim Uslu Bey`in tapuların alımında çok büyük destekleri oldu. Salim Bey`in bir telefonu ile işimiz çözüldü. Salim Bey`e de çok teşekkür ediyoruz.”; dedi.

ÇOSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yağlı da yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi`nin AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Mutlu Aileler Mutlu Şehirler”; proje yarışmasında 3.lük ödülünü almasının kendilerini son derece mutlu ettiğini, bir Çorumlu olarak bu başarıdan gurur duyduklarını ifade etti.

Organize Sanayi Bölgesi`ne (OSB) yapılan yatırımların çok önemli olduğunun altını çizen Mustafa Yağlı, “Sayın Başbakanımız teşvik kapsamına giren illeri açıkladı. Bu açıklamasında Çorum`u örnek gösterdi. Çorum, teşvik kapsamına giren iller kapsamında 4. sırada. ÇOSİAD yönetim kurulu olarak OSB`ye yapılan yatırımları takip ediyoruz ve altyapı-üstyapıda yapılması gereken işlerin takipçisiyiz. Bizler, sizin gibi bir belediye başkanı ile çalışmaktan çok mutluyuz, gururluyuz.”; dedi.

ÇOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karadayı da OSB`nin her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkat çekerek “OSB`nin daha büyük yatırımlara kavuşması ve büyümesi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”; dedi.

Belediye Başkan Muzaffer Külcü, yeni yönetimin başaralı bir çalışma dönemi geçirmesini dileyerek hep birlikte yeni ve güzel çalışmaların devamı için çalışacaklarını kaydetti. Külcü, “Şehrimizin sanayisinin gelişmesi için tüm zorlukların çözümü için birlikte çalışıyoruz. Bugün, sizler kendi imkanlarınızla fabrikalar kuruyorsunuz bizler de çalışana, üretene istihdam sağlayana destek olmak için elimizden ne geliyorsa onu yapma gayreti içerisindeyiz. İnşallah, şehrimize yeni iş alanlarının ve iş ortamlarının açılmasında Sayın Başbakanımızın açıkladığı teşvik, katkı sağlayıcı olur.”; dedi.