ÇORUMSİAD'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

19 Mayıs 2016 Perşembe

ÇORUMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

ÇORUMSİAD Başkanı Murat Kılıçoğlu başkanlığındaki sanayici ve işadamlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yeni oluşan yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

ÇORUMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kılıçoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada Çorum’da iş hayatına katkı sağlamak için projeler ürettiklerini belirtti. Çorum’a yapılacak olan yatırımların her zaman destekçisi olacaklarını vurgulayan Kılıçoğlu, “Sayın Belediye Başkanımız Çorum’da çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Başkanımıza yaptığı katkılar nedeniyle çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.