ÇORUMLULAR EMRE ALTUĞ KONSERİ İLE COŞTU

9 Temmuz 2012 Pazartesi

32. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali etkinlikleri kapsamında fuar alanında sahne alan ünlü sanatçı Emre Altuğ, verdiği konserle hayranlarına müzik ziyafeti sundu.

Binlerce hayranı karşısında en güzel parçalarını söyleyen Emre Altuğ, hayranlarının ilgisinden oldukça memnun oldu.

Emre Altuğ, dinleyenlerine tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti çekti. Usta sanatçı, yaklaşık 2 saat süren konserinde `Su Gibi`, `Bu Kadar mı`, `Sıcak`, `Aşk-ı Kıyamet`, `Çifte Kavrulmuş`, `Bu Son OIsun`, `Gidecek Yerim mi Var`, `Seni Kaybettim` ve `Hoşgeldin` gibi en beğenilen şarkılarını seyircilerle birlikte coşku içerisinde söyledi. Sahne performansıyla olduğu kadar samimi tavırlarıyla da gönülleri fetheden Emre Altuğ`a günün anısına Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, çiçek ve plaket takdim etti.