31°C parçalı az bulutlu

31°C parçalı az bulutlu

Çoruminia açılıyor

27 Eylül 2021 Pazartesi

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim dönemi verdiği sözlerden biri olan Çoruminia açılıyor. Millet Bahçesi yanında yer alan Çoruminia, 27 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’de açılacak.

Çorum’un tarihi ve kültürel mirasına ait eserlerin yer aldığı Çorumina’nın şehrin turizmine de önemli katkılar sağlayacağını belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Tarihi ve kültürel mirasımızın minyatürlerinin yer aldığı Çoruminia açılışına tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Foto Galeri

Çoruminia açılıyor Çoruminia açılıyor Çoruminia açılıyor Çoruminia açılıyor Çoruminia açılıyor