ÇORUM VAKFI’NDAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Çorum Vakfı yöneticileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret ederek vakıf hizmetleri hakkında bilgi verdiler.

Çorum Vakfı Başkanı İsmet Çenesiz, Başkan Yardımcısı Mehmet Yolyapar, Genel Sekreter Osman Samsunlu, Genel Sayman Orhan Badaköz, üyeler İlhan Bayrak, Şükrü Kılıç ve Rıfat Cenan ile birlikte yaptığı ziyarette vakıf kanalıyla üniversite öğrencilerine burs verdiklerini, Çorumlu hayırseverleri burs vermeye ve ülkenin geleceğini oluşturacak olan gençliğe destek olmaya çağırdı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Çorum Vakfı`nın çalışmalarını tebrik etti. Vakıf işlerinin zor ve meşakkatli olduğunu bildiğini söyleyen Başkan Külcü “Gerçekten takdire şayan bir iş yapıyorsunuz. Her şeyden önce sivil toplum örgütü çalışması yaparken, bunun Türkiye`nin geleceği olan gençlere yönelik yapılıyor olması da memnuniyet verici. Bizim kültürümüzde sağ elin verdiğini sol el vermesin diye tavsiye edilir. Vakıflar bu anlamda büyük bir fonksiyon üstleniyor.”; dedi.