Çorum’un yüzyılını etkileyecek projeler hazırlıyoruz

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Cuma namazı sonrasında Gülabibey Mahallesinde vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet ederek, vatandaşların taleplerini dinlediler. Samimi bir ortamda yapılan sohbette bazı vatandaşlar isteklerini dile getirdi.

Başkan Külcü, Çorum’da yaptığı hizmetleri anlatarak Çorum’un ufkunu açacak ve 100 yılını etkileyecek projeleri, söyledi.

Çorum’un altyapı, yol, park, imar çalışması gibi alanlarda yapılan hizmetler ile adeta Çorum’un çehresini değiştirdiklerini, yapılan bu hizmetlerden Gülabibey Mahallesi’ninde payını aldığını ifade eden Başkan Külcü, “Biz vatandaşın ihtiyacı doğrultusunda hizmet ediyoruz. Çorum’un ufkunu değiştirecek, bölgesinin yıldız şehri olmasını sağlayacak projelere imza atıyoruz. Bizim derdimiz, çabamız milletimize en iyi hizmeti vermektir. Biz slogan muhabbeti yapmıyoruz, hizmet sloganı ile çalışıyoruz. Vatandaşın derdi ile dertleniyoruz.” Şeklinde konuştu.

Gülabibey Mahallesine yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Külcü’ye teşekkür eden vatandaşlar, “Başkanım Çorum’a hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz. Gülabibey Mahallesi olarak sizin hizmetlerinizden memnunuz. Sizin hızınıza yetişemiyoruz. Sabahları işçilerin yanında, çalışmanın başında bir başkan görmek bizi mutlu ediyor. Çorum sizin gayretli çalışmalarınız ile daha güzel bir şehir olacak” şeklinde konuştular.