23°C az bulutlu

23°C az bulutlu

Çorum’un eğitime yönelik yatırımlarını masaya yatırdılar

1 Haziran 2021 Salı

Çorum’da eğitim yatırımlarıyla ilgili istişare toplantısı düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, il ve ilçelerde yapılacak eğitim yatırımlarıyla ilgili sunum yaptı.

Vali Mustafa Çiftçi Başkanlığında yapılan değerlendirme ve istişare toplantısında Çorum il genelinde yapılan ve yapılması planlanan eğitim yatırımları konusunda istişare yapıldı ve bilgi alışverişinde bulunuldu. Geçtiğimiz aylarda Çorum İl Müdürlüğü görevine atanan Abdullah Kodek, il genelinde yapılan milli eğitim yatırımlarına ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin yanı sıra AK Parti MKYK üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar katıldı.

Foto Galeri

Çorum’un eğitime yönelik yatırımlarını masaya yatırdılar Çorum’un eğitime yönelik yatırımlarını masaya yatırdılar