Çorum’un Efeleri Kupayı Aldı

9 Mart 2022 Çarşamba

Birinci lige yükselen Belediyemiz GSK Voleybol takımı Çorum’un gururu oldu. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen final maçlarının ardından 1. Lig’e yükselen Gençlik ve Spor Kulübü, kupasını aldı.

Belediyemiz GSK Voleybol Takımı, Play-Off final grubunun son maçında Düziçi İstiklal Voleybol Takımı’nı 3-0 mağlup eden Çorum’un efeleri, birinci lige yükseldi. Final maçının ardından kupa ve ödül töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Yağbat’ın da katıldığı törende Çorum Belediyesi GSK Voleybol Takımı’na kupası Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu tarafından verildi.

Çorum’un Efeleri Kupayı Aldı Çorum’un Efeleri Kupayı Aldı