Çorum’u 2023’e hazırlıyoruz

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Traktör Galericiler Sitesi`nde düzenlenen bayrak dikme töreninde yaptığı konuşmada site girişine dikilen bayrak direğinin şu ana kadar Çorum`da dikilen en yüksek bayrak direği olduğunu söyledi.

Son dört yılda yapılan çalışmalarla Çorum`u 2023`e hazırladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Traktör Galericileri Sitesi`nin yaklaşık 4 yıllık bir sürecin ardından hayata geçtiğini, uzun ve yorucu bir sürecin ardından imar çalışmalarının tamamlandığını ve bir yıl önce de inşa çalışmalarına başlandığını söyledi.

“Bu aşamaya kolay gelinmedi”; diyen Külcü, tüm engellemelere rağmen esnafın talepleri doğrultusunda Traktör Galericileri Sitesi projesini hayata geçirdiklerini vurguladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Artık kaldırım üstünde, yol kenarına sıra sıra traktörlerin olmadığı bir Çorum inşa ediyoruz. Büyük Çorum vizyonuyla çalışıyor ve iş yapmak isteyenleri destekliyoruz. Traktör Galericileri Sitesi, Çorum`da inanç, güven ve birliktelikle ortaya çıkan en önemli çalışmalardan birisi oldu. Gösterdikleri özveri ve üstün çalışmalarından dolayı kooperatif yönetimi ve tüm traktörcü esnafına teşekkürlerimi sunuyorum”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Aşağı Sanayi Sitesi`nin Küçük Sanayi Sitesi`ne taşınma sürecinin de devam ettiğini belirterek “Önümüzdeki 5-10 yıl sonra yeni bir Çorum ortaya çıkacak. Önümüzdeki 100 yılın ilk fotoğrafını buradan başlatmış oluyoruz. Çorum`u tüm bu proje ve yatırımlarımızla Cumhuriyet`in 100. kuruluş yıl dönümü olan 2023`e hazırlıyoruz.”;dedi.