32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

ÇORUM, TRAVEL TURKEY FUARI’NA HAZIR

6 Aralık 2012 Perşembe

6-9 Aralık tarihleri arasında İzmir`de yapılacak olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Bu yıl 19 ülkeden 750`den fazla turizm sektör temsilcisinin katılacağı fuarda Çorum, iddialı standıyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor. Türkiye`nin turizm alanındaki en önemli fuarları arasında yer alan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi öncülüğünde gerçekleştiriliyor. Fuarda, Çorum`un en iyi şekilde tanıtılması amaçlanıyor.

Çorum`un tanıtımını yapmak üzere fuara gelen Çorum ekibi, çalışmalarını tamamlayarak fuarın açılış saatini beklemeye başladı. Çorum`un tanıtımı ve turizm pastasından en üst düzeyde istifade edebilmesi için her türlü çalışma yaptıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, hazırladıkları standın büyük ilgi göreceğine inandığını söyledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve fuar için görevlendirilen ekibin şehrin tanıtımı için üstün gayret göstereceğine inandığını vurgulayan Gül,”;Her yıl şehrimizin tanıtımı için katıldığımız Travel Turkey Fuarı`nda bu yıl da en ilgi çeken stantlardan birisi olmaya adayız. İnşallah şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.”; diye konuştu.