Çorum Süs Havuzlarıyla Donatılıyor

14 Haziran 2013 Cuma

Belediyemiz, şehri modernliğinin yanında görsel açıdan da daha güzel hale getirmek amacıyla ana arterlerde bulunan kavşaklara süs havuzları yapıyor.

11 kavşakta havuz yapım çalışması başlatan Çorum Belediyesi, havuzların tamamının yapımını üç ay içerisinde bitirmeyi planlıyor. Yazı Çarşı Kavşağı, Namazgâh Kavşağı, Ulucami Kavşağı, Milönü Kavşağı, Hal Kavşağı, Meydan Cami Kavşağı, Tuzcular Kavşağı, Pirbaba Kavşağı, Altınpark Kavşağı, Çiftlik Mezarlığı Kavşağı ve Fatih Caddesi Kavşağındaki süs havuzların tamamlanmasıyla Çorum bambaşka bir görünüme kavuşacak. Çorum Belediyesi, Saat Kulesi ve çevresine yapılan süs havuzlarının Çorum halkı tarafından beğenilmesinin ardından şehrin değişik bölgelerinde 11 adet süs havuzu yapma kararı alarak çalışmalarını başlattı.