Çorum standı tasarımı ve şıklığı ile fuarın gözdesi

14 Aralık 2015 Pazartesi

Türkiye`nin en önemli turizm fuarları arasında yer alan Uluslararası Travel Turkey`de Çorum rüzgarı esiyor. Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi tarafından birlikte hazırlanan Çorum standı zarafeti, sade tasarımı ve şıklığı ile ziyaretçilerin beğenisini topluyor.

Bu yıl düzenlen Travel Turkey İzmir Fuarı’nda en iddialı standın Çorum standı olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Geçen yıllarda standımız ve yürütmüş olduğumuz tanıtım faaliyetleri ile fuara gelen ziyaretçilerden takdir toplamıştık. Bu yıl, geçen yıllardaki tecrübelerimizle daha iyi hazırlandık. Sade, zarif ve çok şık bir tasarımla fuarda yer aldık. Çorum standı 9. Travel Turkey 2015 İzmir Fuarı’na katılanlar ve ziyaretçiler tarafından oldukça beğeniliyor.” dedi.

Çorum standına gelen ziyaretçiler hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmiyor.

Başaran Ulusoy da Çorum Standını beğendi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Çorum standını ziyaret eden çok sayıda ziyaretçi arasında yer aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan tarafından karşılanan Ulusoy, Çorum standını beğendiğini söyleyerek Çorum ekibini tebrik etti.Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Başaran Ulusoy’a leblebi hediye etti.

İzmir Fuarı’nda Çorum Leblebisi ziyafeti

İzmir`de devam eden Travel Turkey fuarında Çorum standında katılımcı ve ziyaretçilere sıcak leblebi ikramı yapılıyor. Çorum Belediyesi ekipleri tarafından stant içerisinde kavrulan leblebiler sıcak sıcak ziyaretçilere ikram ediliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, zaman zaman leblebi dağıtımına da eşlik ediyor.