“Çorum Sanat Sokağı Altyapı İyileştirme Projesi” İçin İmzalar Atıldı

22 Mayıs 2024 Çarşamba

Çorum Belediyesi, şehrin sanatsal etkinliklerine ve turizmine katkı sağlayacak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. DOKAP desteğiyle yapılacak olan “Çorum Sanat Sokağı Altyapı İyileştirme Projesi” için imzalar atıldı.

Proje; “Sanat Sokağı Altyapı İyileştirmeleri kapsamında, zemin iyileştirmeleri, ahşap pergolalar yapılması, ferforje girişlerin yapılması, su ve ısı yalıtımların yapılması, iç ve dış Sokak aydınlatmaların yapılması, sanatsal ve kültürel etkinlik aktivite alanlarının oluşturulması” çalışmalarını kapsıyor.

Maliyeti yaklaşık 4 milyon 270 bin olan projenin 3 Milyon TL’si DOKAP tarafından,  1 milyon 281 bin TL’si Çorum Belediyesi tarafından karşılanacak.

Foto Galeri