30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

ÇORUM ÖRNEK İLLER ARASINDA

17 Aralık 2012 Pazartesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Çorum`da Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından ağırlandı. Erdem, Çorum`un Belediyecilik anlayışı ile örnek iller arasında yer aldığını vurguladı.

Çorum Belediyesi Park Bahçeler Birimi`nde Başkan Külcü tarafından sabah kahvaltısında ağırlanan Ekrem Erdem`in ziyaretinde AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Faruk Özkader, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün ve Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar da hazır bulundu.

Tokat`ta düzenlenecek bir etkinlik öncesi Çorum`a uğrayarak Başkan Külcü`ye misafir olan AK Parti Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Çorum`un hem teşkilatçılıkta hem de Belediyecilik alanındaki çalışmalarda örnek bir olduğunu söyledi. Çorum`u yöneten kişilerin birbirleriyle uyumu ve işbirliğinin de Çorum`daki başarılarda çok önemli bir yer tuttuğunu kaydeden Ekrem Erdem, yöneticiler arasındaki uyumun bundan sonra da artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Daha sonra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan Ekrem Erdem`e Çorum`daki Belediye ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ekrem Erdem, Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı ve TDED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan ile birlikte Tokat`ta düzenlenecek konferansa katılmak üzere bu şehre hareket etti.