ÇORUM, ÖRNEK ALDIĞIMIZ BİR ŞEHİR

25 Mart 2013 Pazartesi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi-2 dersleri için Çorum`a gelen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Çorum`un Belediyecilik alanındaki çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Mustafa Ak, Çorum Belediyesi`nin temizlik alanındaki çalışmalarını kendilerinin de örnek aldığını söyledi.

Çorum`a pek çok kez geldiğini, her gelişinde farklı bir yenilikle karşılaştığını söyleyen Mustafa Ak, Çorum`a gelişinde kar yağdığını, Çorum`u ilk kez karlar içerisinde gördüğünü belirterek “Çorum, karlar içerisinde daha güzelmiş. Çorum`un belediyecilik alanındaki çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Burada Siyaset Akademisi`nde deneyimlerimizi paylaşmaya çalıştık. Yaptıklarımızı, yapacaklarımızı paylaşmaya çalıştık.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Keçiören Belediyesi`nin özellikle meslek edindirme kurslarının birçok belediye tarafından örnek alındığını, kendilerinin de Keçiören`de bu kursları inceleyerek Çorum`da uygulamaya çalıştıklarını söyledi.

Başkan Külcü, ziyaret anısına Mustafa Ak`a üzerinde Çorum Belediyesi logosu yer alan cam vazo hediye ederken Mustafa Ak da Başkan Külcü`ye meslek edindirme kursları öğrencilerinin yaptığı Türk Bayrağı hediye etti.