Çorum, milli iradesine sahip çıkıyor

6 Ağustos 2016 Cumartesi

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Çorum halkı sokaklarda nöbet tutmaya devam ediyor. Çorum Belediyesi`nin organizasyonu ile her akşam Saat Kulesi meydanında düzenlenen programlarla Çorum halkı hainlere adeta meydan okuyor.

Her gün akşam namazından sonra sivil toplum kuruluşları, sendika temsilcileri, vatandaşlar sahneye çıkarak duygu ve düşüncelerini dile getiriyor. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Saat Kulesi meydanında toplanan binlerce kişiye yaşanan süreçle ilgili bilgiler veriyor. 15 Temmuz`un asla unutulmayacağını, yıllardır kendisini hizmet erbabı olarak anlatanların o gece birer ölüm makinesine ve katiller sürüsüne dönüştükleri gördüklerini söyledi.