Çorum Masterler'den Başkan Külcü'ye teşekkür

21 Mart 2016 Pazartesi

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi`nde Çorum`u temsil eden Çorum Masterler, kendilerine sağladıkları destekten dolayı teşekkür etmek amacıyla Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile öğle yemeğinde bir araya geldiler.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan Çorum Masterler adlı futbol takımı, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve takım oyuncularının katıldığı yemekte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür plaketi verildiler.

Yemekte ayrıca, Türkiye Masterler Milli Takımı`na seçilen Çorum Masterler Takım Kaptanı Salih Öztürk`e de plaket verilerek, başarılar dilendi.

ÇORUM MASTERLER AÇIK ARA GRUP LİDERİ

`Herkes İçin Spor` sloganıyla hayata geçirilen organizasyon çerçevesinde Türkiye, her biri 5`er takımdan oluşan 7 gruba ayrılırken, Çorum Masterler; Akdağ Maden Masterler, Bartın BASAD Masterler, Bezirganoğlu Masterler ve Sinop Tersane Masterler takımları ile birlikte Batı Karadeniz grubunda yer alıyor.

Bugüne kadar toplam 6 grup maçının 5`ini kazanarak, 15 puanla en yakın rakibinin 8 puan önünde olarak gruptan çıkan Çorum Masterler, 10-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Antalya`da düzenlenecek olan Türkiye finallerinde de Çorum`u temsil edecekler.