20°C parçalı bulutlu

20°C parçalı bulutlu

ÇORUM, İSTANBUL EMİT FUAR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

9 Şubat 2012 Perşembe

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı olan EMİT`te Çorum`u en iyi şekilde tanıtmak için hazırlanan stantta hazırlıklar tamamladı.

Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi tarafından hazırlanan stantta Çorum’u yurt içinden ve yurt dışından katılacak olan turizm profesyonellerine ve ziyaretçilerine en iyi şekilde tanıtacak. Çorum ekibi, Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, İl Kültür Müdürü Ali Özü Doğru ile birlikte son hazırlıkları tamamladılar.

Yarın saat 11.00`de gerçekleşecek açılış programına Çorum Valisi Nurullah Çakır ile Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`de katılacak.

TÜYAP İstanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 09-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan, “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alırken bu yıl 16.sı düzenlenecek olan EMITT Fuarı’nda 60 ülkeden 4 bine yakın katılımcı yer alacak. Geçen yıl 48 bin turizm profesyoneli olmak üzere 110 bin insanın ziyaret ettiği EMITT fuarını, bu yıl 150 bin insanın ziyaret etmesi bekleniyor.

Çorum Belediyesi, EMİT Fuarına leblebi makinesi götürerek, Çorum Belediyesi`nin maket evi içerisinde gelen ziyaretçilere Leblebi ikram edecek.

Her katıldığı fuarda farklı etkinliklerde dikkatleri Üzerine çeken Çorum standı geçtiğimiz yıl düzenlenen EMİT Fuarında En İyi stant ödülünü alırken, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında En Estetik stant seçilmişti. Çorum Belediyesi bu fuarda da farklı bir etkinlik düzenleyerek fuar alanında leblebi kavurarak ziyaretçilere ikram edecek.