'Çorum İçin Bir Projem Var' adlı projenin başvuruları başladı

4 Kasım 2014 Salı

Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi arasında iş birliği ile geliştirilen “Çorum İçin Bir Projem Var” adlı projenin başvuruları başladı.

Projenin bilgilendirme toplantısı Hitit Üniversitesi Mühendislik ile Fen Edebiyat Fakültelerinde gerçekleştirildi. Çorum Belediyesi Strateji Geliştirme yöneticisi Ömer Maz ve Ali Aybir tarafından yapılan bilgilendirme toplantısında protokol kapsamında Belediyenin söz konusu proje havuzu ile ilgili; başvuru, satın alma, ara-sonuç raporları, örnek proje konuları paylaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile Çorum’un problemlerinin çözümü, sosyo-kültürel hayatın geliştirilmesi, ilimizde yaşayanların hayat standartlarının iyileştirilmesi amacıyla hazırlanacak yüksek lisans ve doktora tezlerine maddi destek verilmesi kararlaştırılmıştı. Protokol kapsamında Üniversite-Belediye işbirliğinin sağlanarak, ulaşım, planlama-imar, kamu düzeni-afet-risk yönetimi, kurumsal yapı ve teknoloji yönetimi, altyapı, çevre ve enerji kullanımı, sağlık-toplum refahı ve sosyal yardım, kültür-turizm-tanıtım vb. konularda araştırma projeleri, yüksek lisans ve doktora tezlerinin hazırlanması ve uygulamalarının gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır.

“Çorum İçin Bir Projem Var” adlı proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.