21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

ÇORUM FUARDA GÖZ DOLDURDU

12 Aralık 2011 Pazartesi

Travel Turkey 2011 Turizm fuarında Çorum standı ‘En Estetik Stant’ seçilerek ödüle layık görüldü.

8 – 11 Aralık 2011 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı`nda gerçekleştirilen Travel Turkey İzmir 2011 Fuarı`na katılan 17 yabancı ülkeden 350 stant arasında ‘En Estetik’ stant ödülünü fuara katılan heyet adına Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül aldı.

8-11 Aralık 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen Travel Turkey fuarı süresince Çorum standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Fuar süresince Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve görevli personel Çorum’u tanıtmak amacıyla yoğun tempo harcarken, gelen ziyaretçiler en iyi şekilde ağırlandı.

Fuara katılan Çorum heyeti tarafından hazırlanan özel stantlarda, gelen misafirlere Çorum leblebisi ve tanıtım katalogları dağıtılırken, gelen misafirler de Saat Kulesi, Belediye Binası ve Aslanlı Kapı önünde bol bol fotoğraf çektirdiler. Belediye Binası maketi içinde ise çay keyfi sefası yaptılar.

Travel Turkey İzmir 2011 fuarında tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Çorum standı, fuara gelen ziyaretçilerin yanı sıra yerel ve yaygın basının da ilgi odağı oldu.

İzmir yerel kanallarından Ege TV, Yeni Asır, Sky TV, Fethiye TV, Kütahya TV, Uşak TV, Kanal 21 gibi televizyon kanalları Çorum standında çekimler yaparken, ulusal kanallardan ise TRT, Samanyolu, Star, Kanal D, Haber Türk kanalları da Çorumlu yetkililerle röportajlar yaptı.

Travel Turkey İzmir 2011 fuarında Çorum her alanda fuarı ziyaret edenlere en iyi şekilde tanıtımı yapılırken, basına verilen demeçler ile de tanıtıma katkı sağlandı