ÇORUM FATİHİ DANİŞMENT AHMET GAZİ TİYATROSU BUGÜN

24 Nisan 2012 Salı

Belediyemiz, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 24 ve 25 Nisan tarihlerinde “Çorum Fatihi Danişment Ahmet Gazi”; adlı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturacak. Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Devlet Tiyatro Salonu`nda sahnelenecek ve saat 20.00`da başlayacak olan tiyatro oyunu tüm sanatseverlerin katılımına açık tutulacak.

Eğitimci Yazar Ethem Erkoç`un Çorum`a birçok kültürel eser kazandırdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi olarak göreve geldikleri günden itibaren otuzdan fazla eseri kentin kültür hayatına kazandırdıklarını ifade etti. Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenecek olan oyunun beğenileceğine inandığını ifade eden Külcü, “Sosyal ve kültürel alandaki çalışmalarımız devam edecektir. Başta piyesin yazarı Ethem Erkoç hocamız ve Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü H. Hüseyin Hastaoğlu olmak üzere desteği olan herkese teşekkür ediyorum”; dedi.

Külcü, bu akşam ve yarın akşam saat 20.00`da sahnelenecek olan tiyatro oyununa tüm Çorumluların ücretsiz olarak izleyebileceklerini belirtti.