Çorum, EMITT Fuarı’nda tanıtıldı

3 Şubat 2014 Pazartesi

Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi’nin birlikte katıldığı Emitt Fuarı sona erdi.

İlk iki gün turizm sektörü temsilcilerine ve katılımcılara açık olan fuarın üçüncü günü halka açılmasıyla birlikte Çorum standı en çok ziyaret edilen stantların başında yer aldı.

Fuar boyunca ziyaretçilere Çorum leblebisinin de ikram edildiği Emitt Fuarı’nda Çorum standını ziyaret edenlere ayrıca Çorum’u tanıtıcı broşür, cd ve dergi verildi.

Fuar boyunca çok sayıda vali, bürokrat, siyasetçi, spor adamı Çorum standını ziyaret etti.