32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Çorum'da Yusuf Güney rüzgarı esecek

19 Mayıs 2015 Salı

Belediyemiz, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda pop müziğinin sevilen ismi Yusuf Güney’i Çorumlularla buluşturacak.

19 Mayıs Salı günü saat 20.00’de Kültür Park’ta (fuar alanı) birbirinden güzel eserlerini Çorumlular için seslendirecek olan Yusuf Güney, unutulmaz bir akşam yaşatacak.”Hazin”, “Melekler Seni Bana Yazmış”, “Kader Rüzgarı” isimli şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı sanatçıyaklaşık bir saat boyunca sahnede kalacak.

Çorum Belediyesi tarafından yapılan açıklamada gençlik konserine tüm Çorum halkının davetli olduğu belirtildi.